Choi Implanter Pen

Choi Implanter Pen

Een van de nieuwste haartransplantatie instrumenten voor nog betere resultaat!

Nu bij Estehaircenter in Den Haag

Op het moment dat de FUE methode op de markt kwam werd de implantatie zowel bij het uithalen als bij het implanteren van de grafts handmatig, met een pincet uitgevoerd. Omdat er continu ontwikkelingen zijn binnen het haar implantatie is er een nieuw apparaat uitgevonden. De micro-motor!! Dit apparaat die tijdens zowel de extractie als bij het implanteren van de haren gebruikt wordt. De micro motor heeft de chirurgen de mogelijkheid gegeven om een groter aantal grafts door verbeterde extractie te implanteren. Nu wordt er bij Estehaircenter dit verder verbeterd met een nieuw instrument – de Choi Implanter Pen.

Gratis haaranalyse?

Hoe werkt de Choi implanter Pen.?

De choi Implanter is een penachtig instrument met een holle naald in één van zijn uiteinden. De assistenten doen de grafts één voor één in het holle naald. De Chirurg gebruikt de pen en schiet de grafts in de hoofdhuid om vervolgens te implanteren. Tijdens een haartransplantatie gebruiken onze haarspecialisten ongeveer 6 pennen om de implantatietijd en het tempo te optimaliseren.

Nieuwste Techniek

Als enige in Nederland gebruiken wij voor uw haartransplantatie (indien wenselijk) de nieuwste Direct Hair Implant techniek.

Voor- en Nazorg

U krijgt van Estehaircenter een compleet voor- en nazorgpakket mee. Tijdens en na uw behandeling kunt u te allen tijden bij ons terecht.

Onbeperkt Aantal Grafts

Bij Estehaircenter zijn er geen beperkingen, u krijgt een maximale behandeling aan grafts. In tegenstelling van andere aanbieders.

Levenslange Groeigarantie

Zorgeloos de werkelijke stap nemen. Wij geven na uw haartransplantatie een levenslange groeigarantie voor uw haar.

Klik hier voor een gratis haaranalyse

Belangrijke verbeteringen en voordelen

Door het gebruik van de choi implanter pen wordt de 3e stap van de haarimplantatie geskipt. Bij deze behandeling werden de kanalen in het hoofdhuid geopend om vervolgens hier de grafts te implanteren.

Met de komst van de choi implanter pen hoeft dit niet omdat de grafts willekeurig op de ontvangst plekken ingeschoten kunnen worden. Dit verminderd bloedverlies tijdens de transplantatie.

Voordelen bij het gebruik van de Choi Implanter Pen:

  • Hogere overlevingsgraad voor de grafts
  • Snellere genezingstijd voor patienten
  • Verhogen van de haardichtheid
  • Het haar hoeft niet meer te worden geschoren
  • Het donorhaar kan perfect worden gepositioneerd

Direct contact?

Whatsapp met Estehaircenter.

Wij beantwoorden graag snel en eenvoudig al uw vragen via Whatsapp.

Wij zijn bereikbaar op Whatsapp van maandag t/m zaterdag tussen 08:30u – 22:00u.

Whatsapp nu gelijk

+31 618 24 00 99
Gratis haar analyse?