Onbeperkt aantal grafts

Onbeperkt aantal grafts!

Bij de FUE-methode bestaat de haartransplantatie uit 4 stappen

De Micro Motor

Bij de FUE-methode worden er met een micro-motor de haarwortels één voor één losgemaakt. De diameter van de naald is afhankelijk van de dikte van het haar en het groepje haarwortels. Hoe meer haren , hoe groter de diameter. Bij Estehaircenter gebruiken we een naald tussen de 0.5 mm en 0.7 mm. Wanneer wij de diameter bepalen beginnen we met het losmaken van de haarwortels.

HAY_4610

Stap 1

Stap 2

HAY_5390

De Speciale Vloeistof

Zodra de haarwortels (grafts) zijn los gemaakt halen we de grafts uit met een pincet. De haarwortels (grafts) worden hierna in een speciale vloeistof gelegd.

Deze vloeistof zorgt ervoor dat de haarwortels (grafts) gezond blijven totdat ze worden geïmplanteerd. Deze stap (gereedmaken van de haarwortels) worden door de assistenten klaargemaakt voor de haartransplantatie.

Maximaal aantal grafts!

Zolang jouw donorgebied het toe laat halen wij zoveel mogelijk haarwortels (grafts) eruit zonder je leeg te plukken. Maximaal kunnen wij 5000 grafts implanteren in 1 dag. Nadat de haarwortels (grafts) eruit zijn gehaald zal de arts de kanalen openen in het ontvangstgebied.

Dit is een zeer belangrijk proces en dient door een haarspecialist te worden gedaan omdat het de groeirichting van het haar bepaalt. Op deze manier zorgen we ervoor dat de haartransplantatie volledig natuurlijk oogt als het haar terug is gegroeid.

2017-05-10-PHOTO-00007161

Stap 3

Stap 4

Day 168

Levenslange Garantie

Het implanteren van de haarwortels (grafts) worden nu in de geopende ontvangstgebied geplaasts. Afhankelijk van de aantal haarwortels (grafts) neemt dit 2 a 3 uren plaats. Dit moment kun je benutten door te slapen of heerlijk muziek te luisteren.

Alle haarwortels die geïmplanteerd worden zijn voor levenslang bij estehaircenter. Hiervoor krijgt u tevens een garantie certificaat mee van ons.

Nieuwste Techniek

Als enige in Nederland gebruiken wij voor uw haartransplantatie (indien wenselijk) de nieuwste Direct Hair Implant techniek.

Voor- en Nazorg

U krijgt van Estehaircenter een compleet voor- en nazorgpakket mee. Tijdens en na uw behandeling kunt u te allen tijden bij ons terecht.

Onbeperkt Aantal Grafts

Bij Estehaircenter zijn er geen beperkingen, u krijgt een maximale behandeling aan grafts. In tegenstelling van andere aanbieders.

Levenslange Groeigarantie

Zorgeloos de werkelijke stap nemen. Wij geven na uw haartransplantatie een levenslange groeigarantie voor uw haar.

Klik hier voor een gratis haaranalyse

Prijs

Of je nu kleine inhammen hebt, inhammen en kruin, of helemaal kaal, wij implanteren maximaal aantal haarwortels (grafts) in 1 dag voor 1 vast bedrag! Dit is inclusief de nazorg, shampoo, lotion en  medicatie voor € 5.500 euro in onze kliniek in Den Haag.

Voordelen bij het gebruik van de Choi Implanter Pen:

 

  • Hogere overlevingsgraad voor de grafts
  • Snellere genezingstijd voor patienten
  • Verhogen van de haardichtheid
  • Het haar hoeft niet meer te worden geschoren
  • Het donorhaar kan perfect worden gepositioneerd

Direct contact?

Whatsapp met Estehaircenter.

Wij beantwoorden graag snel en eenvoudig al uw vragen via Whatsapp.

Wij zijn bereikbaar op Whatsapp van maandag t/m zaterdag tussen 08:30u – 22:00u.

Whatsapp nu gelijk

+31 618 24 00 99
Gratis haar analyse?